hth-holstebrolobet.dk

Velkommen

Velkommen til denne side. Vi er her for at fortælle dig mere om cykelløb, og de løb, der foregår rundt omkring i Danmark. Cykling er en sport, der udvikler sig og er større end nogensinde før. Om du er til landevej eller mountainbike, er ikke så afgørende. Det vigtige er, at du kan lide at have det sjovt, og at du ikke er bange for, at det går stærkt.

Cykling er en rigtig god sport at interessere sig for, for det er en sport, hvor der finder løb sted overalt i Danmark hver weekend, når først sæsonen er i gang. På denne måde kan du hele tiden holde dig i gang med din sport, og du skal ikke vente længe, før det næste cykelløb køres.

Du kan naturligvis også interessere dig for cykelløb uden, at du selv dyrker sporten, og mange har stor glæde af at tage ud og se på løb, selvom de måske ikke selv dyrker cykelsporten. Det er også utrolig dejligt, at det i dag er muligt at streame cykelløb på computeren eller mobilen, så det på denne måde er muligt at følge med bag skærmen, selvom man ikke selv er til stede, der hvor det sker.

Når først du åbner øjnene for cyklen og for den verden, der her er at finde, så træder du ind i et uendeligt univers med store muligheder. Om du er til konkurrence eller motion, er ikke så vigtigt, for mulighederne er så mange, at de vil føles som uendelige.

Når du har trænet godt en hel vinter og er klar til at køre cykelløb, kan du for alvor mærke, hvor godt det har gjort dig med det arbejde, du har lagt i det. Når du træner hårdt og godt, når du også dine mål, og du vil fryde dig, når du kører først over stregen.

Comments are currently closed.