hth-holstebrolobet.dk

Er du klar til efterårssæsonen?

Sommeren er over os, men lige om lidt er det efterårssæsonen, der står for døren. I hvert fald når det kommer til cykelløb, og dem har vi jo rigtig mange af i Danmark. Vi er en rigtig cykelnation, og for dem der ikke ved det, så er der cykelløb rundt om i landet hver eneste weekend, når først sæsonen går i gang. Der findes tilmed cykelløb både i Jylland og på Sjælland, så det er nemt at finde et løb, som man godt kunne tænke sig at deltage i, uanset hvilken weekend der er tale om.

Hvis du skal blive klar til dit næste cykelløb, så er det, at du skal til at slå til nu. Rigtig mange har haft brug for en lille pause her i sommeren, men for de fleste er det tilfældet, at de har trænet videre. Formen skal jo holdes ved lige, og hvis man ikke træner i et par uger, så mister man lynhurtigt den styrke, man havde. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at en lille pause godt kan gøre forskel. Både for krop og sind.

Sådan bliver du klar til at vinde cykelløb

De fleste cykelryttere ønsker at vinde et cykelløb før eller siden. Er det i år, at det skal til, så skal man naturligvis i gang med at forberede sig. Det er ikke nok at være klar fysisk – man skal også have mentaliteten med sig, og den kan man træne på alle tider af året. Også når man ikke sidder på cyklen. Det kan være godt at øve sig i at have mere positive tanker, for det kan naturligvis gøre, at det bliver nemmere at nå de mål, man har. Men man skal også tro på det! Når både fysik og mentalitet spiller, så skal man nok vinde det cykelløb.