hth-holstebrolobet.dk

Cykelprogram for begyndere

Er du helt ny inden for cykling? Så skal du selvfølgelig have et træningsprogram, der er direkte rettet mod begyndere. Hvis det er det, du er på udkig efter, så kan du læse med her, for der vil komme nogle gode råd samt lidt tips og tricks. Det er naturligvis svært at remse det hele op her, men læser du med, så kan du få indblik i noget af det vigtigste.

Drejer det sig om cykling til begyndere, så gælder det om at komme godt fra start. Der er ikke nogen grund til at træne mere end to gange om ugen, indtil du har en vis form og en vis erfaring. Du kan også med fordel styrketræne ved siden af, for det vil gøre, at du hurtigt bliver stærkere. Du skal selvfølgelig også træne din overkrop, så du får en stærk core. Det bedste er at styrketræne en enkelt gang om ugen, for så passer det perfekt til din cykeltræning.

Husk også de lange ture

I dagens Danmark er det meget populært at træne mange forskellige former for intervaller, og det kommer man også rigtig langt med i cykling. Det bedste er dog også, hvis du får nogle lange cykelture. Det vil sige, at det godt kan betale sig at komme ud at cykle 100 km. hver anden uge. På den måde får du mange kilometer i benene, og det er til hver en tid uundværligt. Der er ikke noget at sige til, at man bliver i så godt humør af cykling, og særligt ikke når man får de lange ture. De gør nemlig, at man får masser af frisk luft.

Derudover kan du sammensætte dit program, som du vil. Det er en god idé at give det lidt tid, og efter nogle måneder kan du lave et nyt program.